Η εταιρεία

ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ Βιοτεχνία Επεξεργασίας Υαλοπινάκων - Κεφαλονιά

Η Βιοτεχνία ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του γυαλιού από το 1985.  Κατασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας ύαλο-κατασκευές  διπλών Θέρμο-ηχομονωτικών υαλοπινάκων & κορυφαίων σε ποιότητα & σχεδίαση κρυστάλλινων κατασκευών.

Διαθέτει δικό της τμήμα σχεδίασης το οποίο με τις δημιουργίες του έχει καθιερώσει την βιοτεχνία μας ως την κορυφαία στον τομέα της στην Κεφαλονιά & γενικότερα στην Ελλάδα.

Σ' έναν μοντέρνο και σύγχρονο χώρο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της Ευρώπης και με την πείρα 25 χρόνων στο χώρο του γυαλιού της δίνει την τεχνογνωσία να δίνει λύσεις στις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού που την εμπιστεύεται πάντα με γνώμονα την εμπειρία μας και το σεβασμό στον πελάτη.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει όπως τζάμια, διπλά Θέρμο-ηχομονωτικά κρύσταλλα, καθρέπτες, καθρέπτες μπάνιου, κρυστάλλινα αξεσουάρ μπάνιου, διακοσμητικούς καθρέφτες, παραστάσεις με αμμοβολή σε τζάμια, είδη δώρων, επιχειρηματικά δώρα, κρυστάλλινα έπιπλα και πολλά άλλα καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες μικρές ή μεγάλες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.